Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Cyberpunk 2077 sa stal od vydania terčom obrovskej kritiky za katastrofický technický stav, v ktorom hru vývojári vypustili do sveta. Štúdiu CD Projekt Red sa však podarilo opraviť tú najotravnejšiu z nich, kvôli ktorej mizli hráčom uložené pozície, upozornil Neowin.

Vývojári z CD Projekt Red sa po katastrofe menom Cyberpunk 2077 snažia získať si hráčov späť na svoju stranu, pretože okrem obrovských strát im hrozí už aj veľká žaloba od investorov. Štúdio preto informovalo, že vydáva opravnú aktualizáciu s označením 1.06, ktorá sa venuje niekoľkým problémom a je dostupná na PC aj konzoly.

Azda najotravnejšou chybou, na ktorú hráči v Cyberpunku narazili, boli miznúce uložené pozície spojené s s nadmerným hromadením  predmetov zozbieraných v hre.

Tie čelili poškodeniu v prípade, že prekročia veľkosť 8 MB, čo na RPG titul v roku 2020 nie je príliš veľa. Po novej aktualizácii by sa však s týmto problémom nemali hráči stretávať.

Okrem toho by mali konzoloví hráči po aktualizácii spozorovať menej zlyhaní hry z dôvodu vylepšenej správy a stability pamäte a CD Projekt Red opravil aj zmiznutie jednej z postáv menom Dum Dum počas určitej misie.

Je skvelé vidieť, že poľské štúdio sa snaží titul dostať do hrateľnejšej podoby čo najskôr, no na druhej strane to svedčí aj o pokazenej reputácii, ktorú si medzi hráčmi počas posledných dvoch týždňoch vyslúžilo.

Zdroj: Neowin, CD Projekt Red

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú