Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O tom, v akom katastrofálnom technickom stave je nová hra od štúdia CD Project Red, sa už asi nemá zmysel baviť. Množstvo bugov v titule Cyberpunk 2077 je však ohromné, čo dokazujú aj tieto hráčske videá.

Katastrofálne technické spracovanie azda najlepšie vystihuje video používateľa Szynite, kde sa toho behom pár sekúnd odohralo toľko, že sme to ani nestíhali rátať. Autá sa náhodne objavovali jedno cez druhé a animácie boli nelogické. Najlepšie si však utvoríš obraz sám po zhliadnutí videa nižšie.

Video je však iba „efektívnou demonštráciou“, čoho je Cyberpunk schopný. Oveľa viac bugov a chýb si môžeš pozrieť v 10-minútovom zostrihu a po jeho zhliadnutí nebudeš vedieť, či sa máš smiať, alebo plakať.

Ako píše portál Engadget, aj napriek tomuto katastrofálnemu stavu sa podarilo štúdiu CD Project Red predať viac ako 13 miliónov kópií, čo je vzhľadom na početné refundácie veľmi slušné číslo. Aby sme neboli iba kritickí, hra má rozhodne potenciál, o čom sa môžeš presvedčiť aj v našej recenzii. Určite to však chce zopár opravných patchov, ktoré vývojári koniec koncov aj prisľúbili.

Zdroj: YouTube, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú