Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovacia služba Apple TV+ naďalej ukazuje, že v rámci svojich noviniek rada experimentuje. V marci na platforme štartuje napríklad životopisná novinka Tetris či hviezdne obsadený seriál Extrapolations, teraz služba predstavuje ďalšiu vysoko očakávanú novinku.

Reč je o apokalyptickom seriáli Silo, ktorý je postavený na rovnomennej knižnej sérii. Dej je zasadený do bezútešnej budúcnosti, v ktorej sa zemský povrch v dôsledku klimatických zmien a environmentálnych katastrof stal neobývateľný.

Zvyšky ľudstva žijú v masívnom podzemnom komplexe, v ktorom má každý svoju úlohu a panuje tu krehká rovnováha. Systém sa ocitne v ohrození po tom, čo v spodných a najchudobnejších úrovniach gigantického bunkru vypukne povstanie, ktoré ohrozuje celú hierarchiu.

Začínajú sa tiež vynárať otázky, či je Zem skutočne zamorená toxickými výparmi, ako to panujúca vrstva tvrdí, alebo sa nebezpečná pravda skrýva niekde inde.

V centre novinky bude stáť herečka Rebecca Ferguson, o seriál sa v úlohe showrunnera postará Graham Yost (Bratstvo neohrozených, Justified). Prvá dvojica 10-dielnej série na Apple TV+ odštartuje 5. mája, následne budú nové diely pribúdať epizodicky každý týždeň.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú