Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čistky v spoločnosti Warner Bros Discovery, pod ktorú patrí aj streamovacia služba HBO Max, pokračujú aj naďalej. Po prekvapivom ukončení seriálu Vychovaní vlkmi či sci-fi série Westworld si teraz gigant posvietil na svoje komiksové univerzum DC a oznámil ukončenie dvojice populárnych titulov.

Menovite ide o seriály Doom Patrol a Titans, ktoré už po svojich štvrtých sériach nebudú ďalej pokračovať. Náplasťou pre fanúšikov je, že produkčné tímy oboch titulov boli o skutočnosti informované ešte pred nakrúcaním finálnych sezón a príbehy oboch seriálov teda boli plnohodnotne ukončené, informuje Variety.

Niektorí fanúšikovia napriek tomu správy o konci Doom Patrol a Titans neberú ľahko a na sociálnych sieťach už sa strhla vlna kritiky smerujúcej k samotnej spoločnosti ako i k režisérovi Jamesovi Gunnovi a Petrovi Safranovi, ktorí majú na starosť reštartovanie DC univerza.

Dvojica filmových tvorcov je, kvôli rušeniu filmov, ale tiež odchodu Henryho Cavilla z role Supermana, momentálne v nemilosti veľkej časti komiksových nadšencov. S aktuálnym zrušením dvojice seriálov však podľa Jamesa Gunna nemá reštart DC značky nič spoločné.

Zrušenie Doom Patrol a Titans nemá súvisieť ani s výraznymi škrtmi v rozpočte a šetrením, ktoré Warner Bros. po zlúčení s Discovery zažíva. V prípade oboch seriálov jednoducho ide o prirodzený koniec.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú