Hráči len s údivom prizerali na hardvérové špecifikácie, ktoré v úvode požadovali až 175 GB voľného miesta na SSD disku, aby bolo možné tento titul nainštalovať. Ako však pribúdali updaty, hra sa stále zväčšovala a desiatky gigabajtov pribúdali jedna radosť. Momentálne sa Call of Duty: Modern Warfare zväčšil natoľko, že už mu nie je dostatočný ani 250 GB SSD disk, informoval PCGamer.

O obrovskej veľkosti hry sa začalo hovoriť ešte na jeseň minulého roka. Po vydaní však vývojári vydali niekoľko updatov, ktoré hráčov rozhodne nepotešili. Tento titul je kvôli nim natoľko veľký, že sa už nezmestí ani na 250 GB SSD disk, no dochádzať má aj k problémom s inštaláciou.

Dôvodom takéhoto objemu je, že Call of Duty: Modern Warfare v sebe zahŕňa kampaňovú časť, multiplayer pre battle royale mód a Special Ops mód. V prípade, že hráči majú vo svojom zariadení menší SSD disk, hra sa po ďalšej veľkej aktualizácii nemusí kvôli nedostatku miesta nainštalovať. Rozhorčená komunita fanúšikov pritom nemá ako pri konzolách možnosť odinštalovať špecifické módy a režimy hry.

Zdroj: PCGamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú