Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vedľa každodenného informovania o práve rozdávanej hre Epicom sme dnes písali aj o prebiehajúcom výpredaji hneď niekoľkých zásadných herných sérií na Steame.

Pokiaľ ťa však nič z obrovskej masy hier nenadchlo, skús sa opäť poobhliadnuť za konkurenciou. Tá odbitím sedemnástej hodiny vystriedala gotické RPG Darkest Dungeon za podstatne uvoľnenejšiu záležitosť, ktorá nadchne prevažne vášnivých staviteľov.

Opäť máš totiž 24 hodín, aby si do svojej digitálnej knižnice zaradil titul My Time at Portia. Hra, ako napovedá názov, je zasadená do fiktívneho mesta vzdialenej budúcnosti, kde je tvojou úlohou vybudovať novú spoločnosť a konštantne rozširovať možnosti fiktívneho mesta.

Kombinácia Stardew Valley a Dragon Quest Builders…

Pomáhať ti k tomu budú RPG prvky, relatívne komplexná škála zbieraných predmetov a schopnosť ich následne pretvárať v zdroje a nástroje potrebné k zveľaďovaniu mestečka.

Spomínané RPG prvky tak nájdu využitie najmä v dedikovaných podzemiach, kde hlavný prím zohrávajú pomerne jednoduché súboje v reálnom čase. Zaujímavý mix RPG a budovateľského simulátora je na Epic Games Store už tradične dostupný do zajtra, kedy ho podľa zoznamu portálu PC Gamer o 17:00 vystrieda minimalistická adventúra Night in the Woods.

Zdroje: Epic Games Store, PC Gamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú