Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Borat sa po 14. rokoch vracia na filmovú scénu, neprichádza však sám. Na pomoc si tentokrát zavolal dcéru, ktorá mu bude v absurdných situáciách asistovať.

Kým väčšina hollywoodskych filmov má počas pandemickej situácie vystavenú stopku, satirický komik a herec Sacha Baron Cohen nelenil a potajme nakrúcal pokračovanie jedného zo svojich najväčších hitov, Borat.

Oficiálny názov pokračovania znie Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, keďže v Spojených štátoch sa kazašský novinár stal verejne známou tvárou, v druhom filme sa Sacha Baron Cohen musel uchýliť aj k množstvu prestrojení.

Na šťave to však pokračovaniu podľa prvej vydanej upútavky vôbec neuberá, herec totiž aj tentokrát bez hanby vystavuje ľudí z rôznych spoločenských vrstiev trápnym situáciám a nitku nenechá suchú ani na doktoroch, konzervatívnych zoskupeniach a prominentných politikoch na čele s Donaldom Trumpom.

Rovnako ako pôvodný film, aj pokračovanie bude postavené na vyostrených situáciách prekračujúcich mravnostné medze pomocou politicky nekorektného humoru. Podľa portálu Deadline musel Cohen v niekoľkých situáciách dokonca nosiť nepriestrelnú vestu. Premiéra filmu je stanovená na 23. októbra exkluzívne v rámci streamovacej služby Amazon Prime Video.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú