Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najnovšie správy ohľadom noviniek z dielne Samsungu takpovediac vytlačili do úzadia niektoré iné smartfóny, ktoré však určite stoja za zmienku. Príkladom toho je aj pripravovaný model OnePlus 7 s 5G konektivitou, ktorý bez pochýb patrí medzi najočakávanejšie smartfóny roku 2019.

Postupne sa začínajú objavovať prvé rendery, ktoré napovedajú, že novinka sa ponesie v štýle výsuvného modulu s fotoaparátom a takmer bezrámikovým displejom. Dôkazom je predovšetkým 6,5-palcová OLED obrazovka, ktorá zaberie takmer 95 % prednej plochy. Zadnú stranu bude zdobiť hneď trojica fotoaparátov, ktorá sa pokúsi vyrovnať súčasnej konkurencii, ktorá je naozaj veľká.

Za zmienku určite stojí aj výkonný procesor Snapdragon 855 a najznižšia verzia bude obsahovať 6 GB RAM + 128 GB ROM. Batéria by mala disponovať extra rýchlym nabíjaním a kapacitou 4150 mAh. Pripravovaná novinka sa zrejme inšpiruje modelom OnePlus 6T, takže klasický 3,5 mm konektor v tomto prípade nahradí USB-C port.

Oficiálna dostupnosť sa očakáva približne v máji a ceny budú samozrejme trocha vyššie, než to bolo doteraz. Generálny riaditeľ spoločnosti však prisľúbil, že najvyššia verzia s 5G konektivitou nepresiahne hranicu 1000 dolárov.

Zdroj: phoneArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú