Batmanovská Arkham séria patrí, s výnimkou Arkham Knights, medzi najlepšie videoherné adaptácie komixových superhrdinov. Mala vynikajúci súbojový systém, ohúrila príbehom, prostrediami, ale aj vedľajšími aktivitami a stealth systémom, ktorý bol v dobe vydania neprekonateľný.

Čerstvou novinkou v sérii bude VR titul Arkham Shadow, na ktorom pracuje štúdio stojace za titulom Iron Man VR. Vývojári z Camouflaj sa spojil s Oculus Studios, patriacich pod Metu a spolu priniesli teaser, v ktorom ukazuje Batmana letiaceho daždivými ulicami Gothamu. Samozrejmosťou je pohľad z prvej osoby a potkany spolu s plynovou maskou v ukážke naznačujú zloducha Ratcatchera.

V minulosti sme už videli netopierieho hrdinu vo VR prevedení, ktoré nám predviedla hra Batman: Arkham VR. Tá prišla na PlayStation VR a následne na ostatné VR platformy, pričom v Európe sa stala najpredávanejšou VR hrou. Zároveň na The Game Awards vyhrala cenu najlepšej VR hry roka a to aj napriek tomu, že si ju zvládol dohrať za menej ako dve hodiny.

Nový VR titul príde už koncom tohto roka exkluzívne na Meta Quest 3, takže ďalšiu várku informácii môžeme očakávať už v najbližších mesiacoch.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú