Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Avengers: Endgame sa na obmedzený čas vracia do kín. Nebude však končiť záverečnými titulkami ako predtým, ale dostane aj scénu po nich. O téme píše IGN.

Film, ktorý uzavrel jednu veľkú etapu Marveloviek sa na obmedzený čas vracia do kín. Nebude však končiť záverečnými titulkami ako pôvodná verzia, ale bude obsahovať aj scénu po nich. Tá bude pravdepodobne súvisieť s nadchádzajúcim filmom Spider-Man: Far From Home, ktorý príde do našich kín už 4. júla.

Spolupredseda Marvel Studios, Kevin Feige, povedal pre Screen Rant, že Endgame sa objaví v kinách nasledujúci víkend. Taktiež však odporúča ľudom, aby zostali v kine aj po titulkách, pretože ich čaká vymazaná scéna z pôvodného filmu, malá pocta a pár prekvapení. Nie je však jasné, či sa opätovné premietanie filmu týka iba USA, píše IGN.

Avengers: Endgame uzavrel etapu 22 filmov v Marvel Cinematic Universe, ktorá sa tiahla až 11 rokov. Jeho doterajší zárobok činí viac ako 2,7 miliardy USD, avšak na Avatara mu chýba ešte približne 45 miliónov USD.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú