Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Počas prvého víkendu od uvedenia najočakávanejšieho filmu všetkých čias sa diali magické veci. To, čo každý predpovedal, sa postupne napĺňa. Avengers s podtitulom Endgame porazil všetky filmy doteraz a zaznamenal rekordné tržby počas uvodného víkendu. 

Už teraz štatistiky z medzinárodných kín hlásia zárobok na úrovni 487 miliónov dolárov. Samostatne v USA zarobil film taktiež rekordných 156,7 miliónov dolárov, čím ešte viac podtrhol najvýraznejší záujem v histórii kinematografie. V Číne je to aktuálne 82,4 miliónov dolárov, no analytici predpovedajú, že megahit hravo prekoná až 300 miliónovú čiastku. Aktuálne informácie o zárobkoch priniesol portál Dailymail.com.

Pomaly sa teda dostávame k čiastke, o ktorej sa ľuďom pred pár rokmi ani len nesnívalo. Avengers: Endgame tak podľa všetkého s veľkou istotou prekoná magickú hranicu miliardy dolárov, čo by bol historicky najvyšší zárobok. Situáciu okolo najnovšieho filmu o Avengeroch budeme aj naďalej pozorne monitorovať.

O tom, že sa jedná o neuveriteľný hit po celom svete, svedčí aj prekvapenie od Google, o ktorom sme písali v našom článku, pričom na tému ako prvý upozornil portál TheVerge, ktorý toto prekvapenie objavil.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú