Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Avengers: Endgame od svojej premiéry nemal žiadnu potitulkovú scénu. Všetko sa však zmenilo s príchodom druhého traileru na snímku Spider-Man: Far From Home.

Posledný zo série filmov o superhrdinoch v posledných týždňoch žne jeden úspech za druhým a aktuálne sa pomaličky doťahuje na prvú priečku najziskovejších filmov histórie.

Od jeho premiéry mu však chýbal jeden prvok, ktorý bol súčasťou takmer všetkých doterajších snímkov od Marvelu. Samozrejme, narážame na potitulkovú scénu, ktorá častokrát bývala nápoveďou toho, čo môžeme očakávať v nasledujúcich filmoch.

Ako informuje portál The Verge, situácia sa však zmenila a Avengers: Endgame dostáva potitulkovú scénu. Tentoraz však v trochu inom štýle ako by si očakával. Potitulková scéna je totižto vlastne len trailerom na snímok Spider-Man: Far From Home.

Po skončení filmu sa na plátne objaví hlavný predstaviteľ Spider-Mana, Tom Holland, ktorý nabáda divákov počkať si na potitulkový trailer. Dôvodom na neskoršie predstavenie traileru a nasadenie do filmu je tiež fakt, že obsahuje množstvo spoilerov. Ak si teda Endgame ešte nevidel, určite sa vyhni videu v tomto článku.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú