Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Bezkontaktné platby iPhonom a hodinkami Apple Watch stále nie sú u nás k dispozícii, no majitelia týchto zariadení už nebudú čakať dlho. Ďalšia veľká banka oficiálne oznámila podporu pre túto platobnú službu, informoval aj slovenský portál Živé.sk. Na oficiálnej facebookovej stránke potešila svojich zákazníkov Tatra banka, ktorá im taktiež už čoskoro poskytne Apple Pay.

Zatiaľ čo na Slovensku funguje konkurenčná služba Google Pay už od februára minulého roka, na Apple Pay stále mnohí ľudia čakajú. Spoločnosť totiž doteraz u nás bezkontaktné platby nespustila, no podľa doterajších informácií sa tak stane už čoskoro. Téme sa venuje aj portál Živé.sk. Ďalšou z radu bánk s podporou Apple Pay bude aj Tatra banka.

Už onedlho vám poskytneme možnosť využívať službu Apple Pay aj s platobnými kartami Tatra banky,“ informovala banka na Facebooku. Nateraz však stále nie je známy presný dátum spustenia bezkontaktných platieb cez Apple Pay. V susednom Česku táto služba funguje už od februára, kedy sa do prvej vlny pridalo hneď niekoľko bánk. Tie slovenské sa k nim ale môžu pridať už čoskoro.

Zdroj: Živé.sk, Tatra banka/Facebook

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú