Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len pred pár dňami boli predstavené slúchadlá Apple AirPods Pro, ktoré neprekvapili pomerne vysokou cenovkou a zaujímavým dizajnom, ktorý sa stal terčom mnohých vtipných koláži.

Dalo sa preto predpokladať, že aj rôzne príslušenstvo a spotrebný materiál (napríklad štuple) budú taktiež predávané s vyššou cenovkou, než na akú sme zvyknutí pri iných produktoch. John Gruber z portálu Daring Fireball však prišiel so zaujímavou správou, že sada náhradných štuplí bude stáť len 4 doláre, pričom v balení sa budú nachádzať rovno tri rôzne veľkosti.

Apple

Zároveň mal možnosť ako jeden z mála slúchadlá vyskúšať v predstihu a podľa jeho slov sú veľmi dobré. Slúchadlá splňujú všetko čo Apple deklarovalo a aj po zvukovej stránke patria medzi tie najlepšie vo svojej kategórii (z pohľadu funkcií, prevedenia a pod., ale nie cenovej).

Napriek trochu netradičnému dizajnu sa tak kalifornskej spoločnosti znova podarilo vytvoriť perfektný produkt, no tak ako aj pri predchádzajúcej generácií, tak aj v tomto prípade platí, že ak chceš od slúchadiel v prvom rade bezkonkurenčný zvuk, tak by si sa mal obzrieť po inej alternatíve.

Zdroj: Daring Fireball

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú