Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple predstavuje novú funkciu, ktorá umožňuje zákazníkom prenášať svoje vlastné priestorové videá do Vision Pro. Táto funkcia, interne známa ako „VPG Photos Retail Experience“, vytvára šifrovaný prenos súborov HTTP medzi iPhone a Vision Pro.

Zákazníci môžu naskenovať kód App Clip a vybrať priestorové videá zo svojho iPhone, ktoré sa potom bezdrôtovo prenesú do náhlavnej súpravy Vision Pro. Proces prenosu má samozrejme aj obmedzenia a podmienky ochrany súkromia, aby sa zabránilo zdĺhavému čakaniu a zabezpečila sa bezpečnož, pričom všetky klipy sa po ukážke alebo na žiadosť používateľa automaticky odstránia.

Apple Vision Pro kúpiš aj v Kauflande

Inovatívny headset rozšírenej reality Apple Vision pro od známej americkej značky sa dostal dokonca aj do obchodov, v ktorých by sme to nečakali. Produkt sa objavil aj na webovej stránke obchodného reťazca Kaufland, avšak samotný obchod ho pritom nepredáva. To vysvetľuje aj ohromnú cenovku, ktorou je Apple Vision Pro na stránke ohodnotený.

Apple Vision Pro sa objavil na Kaufland Marketplace, čo je menej známa alternatíva k mnohým iným podobným trhoviskám, ako je napríklad na Slovensku preslávený Bazoš či poľské Allegro. To vysvetľuje aj dôvod ceny, ktorá je v tomto prípade skutočne závratná – akoby nebola dostatočne vysoká už pri klasickej cene Apple Vision Pro.

Táto inovácia má za cieľ zvýšiť príťažlivosť Vision Pro tým, že umožňuje zákazníkom zažiť svoje vlastné zachytené momenty v pohlcujúcom 3D, namiesto toho, aby sa spoliehali iba na vopred nahraný obsah.

Očakáva sa, že nadchádzajúca aktualizácia iOS 17.5, ktorá by mala prísť v máji, prinesie túto funkciu verejnosti, čo sa môže zhodovať s údajnými možnosťami priestorového nahrávania videa v pripravovaných zariadeniach iPhone 16 a 16 Plus.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú