Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple len včera priniesol novú predplatenú hernú službu Arcade, ktorá bude neskôr dostupná v AppStore, no Google už ohlásil jej protivníka. Prednedávnom totiž spoločnosť na oficiálnom účte na Twitteri informovala o očakávanom spustení podobnej služby. Play Pass od Google príde „už čoskoro“ a zákazníkom prinesie za rovnakú cenu podobný model, aký včera ukázal Apple, informuje The Verge.

Rovnako ako Apple Arcade, aj Play Pass bude dostupný za 4,99 dolárov, čo môže byť ekvivalent aj pre cenu v eurách. Google zatiaľ presne nešpecifikoval, kedy oficiálne službu spustí a oznámil len, že to bude „onedlho“. Samotná cena predplatného sa však ešte môže zmeniť pred spustením tejto novinky od Googlu, informuje portál Android Police.

Ten ešte v júli tohto roka priniesol informácie o testovaní Play Pass. Obe služby budú predplatiteľom ponúkať exkluzívne hry bez otravných reklám. Apple Arcade bude oficiálne dostupný v AppStore už 19. septembra a Google by potom mohol Play Pass predstaviť v októbri počas premiéry nových produktov.

Zdroj: The Verge, Android Police

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú