Internetový obchod Alza čoskoro ukončí zbieranie vernostných bodov alebo Alzákov vo svojom vernostnom programe, v ktorom mohol zákazník odporúčať produkty svojim známym a získavať odmeny. Vernostný program Alzy skončí už o niekoľko týždňov, upozornil český portál Živě.cz. Zrušenie sa týka aj slovenskej Alzy.

Doterajšie zbieranie Alzákov bolo možné na základe odporúčania produktov. V prípade, ak si niekto zakúpil na Alze produkt po odporúčaní zákazníkom e-shopu, ten získal vernostné body a mohol ich vymeniť za zľavové šeky a tie uplatniť v košíku pri ďalšom nákupe. Takýto spôsob odmeňovania ale platí už len do 25. októbra, kedy Alzáky definitívne skončia.

Alza.sk

Zákazníci však majú stále možnosť uplatniť Alzáky do jedného roka od ich získania, po uplynutí tejto lehoty neskôr body prepadnú.

O už nazbierané Alzáky neprídete. Stále ich budete môcť vymeniť za zľavové šeky podľa podmienok programu. V súčasnej dobe pracujeme na nových možnostiach zberu Alzákov a keď budú pripravené, budeme vás o nich včas informovať,“ uviedla Alza.

Zdroj: Živě.cz, Alza.sk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú