Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Twitter je v režime minimalizácie škôd. Po obrovských zmenách, ktoré zaviedol Elon Musk, túto sociálnu sieť mnohí považovali za mŕtvu, o čom sme informovali v nedávnom článku. Rozhodli sa teda poslať svojich sledovateľov na svoje ostatné sociálne siete. Ako informuje The Verge na základe článku od Twitteru, toto je po novom prísne zakázané.

Konkrétne je zakázané zdieľať svoj profil z Facebooku, Instagramu, Mastodonu, Truth Social, Tribelu, Nostru a Postu. Novinka teda zakazuje aj alternatívne sociálne siete. Nemôžeš si do popisu profilu vložiť odkaz na žiadnu z týchto platforiem, zároveň nemôžeš zdieľať odkazy na príspevky na týchto platformách cez svoje tweety.

Ak sa pokúsiš použiť odkazový agregátor ako napríklad Linktree a Lnk.bio, taktiež porušuješ pravidlá. Podľa dostupných informácií nemusí byť trest len na úrovni daného tweetu, ale aj celého profilu.

Twitter varuje, že vymaže predmetné príspevky a môže dočasne pozastaviť aktivitu na tvojom profile. „Uvedomujeme si, že mnohí naši používatelia sú aktívni na iných platformách sociálnych médií. Na Twitteri však už nepovolíme bezplatnú propagáciu určitých platforiem sociálnych médií,“ píše Twitter. Zároveň tým prezrádzajú, že s platenou propagáciou by nemal byť problém.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú