Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Podpora Android Auto je dnes už bežnou súčasťou moderných infotainment systémov v automobiloch, pričom ponúka aj skvelé možnosti pre navigáciu. Doposiaľ však systém podporoval iba navigácie Google Mapy a Waze. Slovenský Sygic dnes v tlačovej správe informoval, že začína sprístupňovať svoju navigáciu aj pre Android Auto.

Sygic, ktorý aktuálne hlási približne 200 miliónov používateľov po celom svete, získava podporu pre systém Androd Auto. Majitelia Android smartfónov tak už nebudú pri projekcie smartfónov odkázaní len na Google Mapy a Waze, pričom Sygic zároveň ponúkne aj výhodu offline máp.

Po pripojení telefónu k autu s podporou Android Auto, sa navigácia zobrazí na obrazovke auta. Používanie je intuitívne a zároveň zviditeľňuje 3D mapy, všetky navigačné prvky sú čitateľnejšie a zreteľnejšie sú aj pokyny hlasovej navigácie vďaka priamemu prepojeniu na audio systém vozidla.

Sygic taktiež okrem offline máp vo verzii pre Android Auto ponúkne aj ďalšie funkcie, ktoré poznáme z jeho aplikácie, ako rýchlostné upozornenia či asistent jazdných pruhov.

Môžeme tiež predpokladať, že postupom času bude obsahovať aj sieť nabíjačiek s integrovaným platením za nabíjanie, v ktorom slovenská navigácia doslova kraľuje trhu. Navigácia bude na Android Auto sprístupňovaná v podporovaných krajinách postupne.

Zdroj: TS Sygic

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú