Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Telekomunikačný operátor UPC vo svojej tlačovej správe informoval o rozšírení optického internetu do nových lokalít, kde bude po novom dostupná najrýchlejšia optika s rýchlosťou až 1 Gbps. Takto rýchly internet celkovo teraz prináša do ďalších 5 miest, kde bude pre zákazníkov dostupný aj so zľavou.

Optický 1 Gbps internet si tak odteraz môžu užiť zákazníci UPC aj v Košiciach, Zvolene, Dunajskej Strede, Bardejove a Nových Zámkoch. Okrem týchto lokalít bol doteraz sprístupnený aj v Bratislave, Žiline, Prešove, Trnave, Banskej Bystrici, Leviciach, Sliači, Pezinku, Svätom Jure, Veľkom Šariši, Haniske, Petrovanoch, Kendiciach a Ľuboticiach.

Sprístupňovaním gigabitového internetu v ďalších mestách pokračujeme v našom úsilí poskytovať kvalitné a inovatívne služby pre všetkých našich zákazníkov. S novou službou budú môcť využiť všetky výhody ultrarýchleho pripojenia, ktoré je potvrdením technologickej vyspelosti optického internetu od spoločnosti UPC a jej neustáleho investovania do najmodernejšej širokopásmovej siete,“ povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Aktuálne môžu zákazníci získať 1 Gbps internet aj so zľavou 4 € mesačne. Momentálne je tak po rozšírení dostupnosti tohto internetu do vyššie spomenutých 5 lokalít takto rýchle pripojenie dostupné už pre 435-tisíc domácností.

Nedávno však 1 Gbps internet rozšíril aj Antik, ktorý ho priniesol do ďalšieho veľkého slovenského mesta. Okrem toho tento poskytovateľ ako prvý spustil na Slovensku aj ešte rýchlejší 10 Gbps internet, ktorý doteraz priniesol do oblastí Čierna nad Tisou, Stropkov a Košice (mestská časť Pereš). 1 Gbps internet v septembri rozšíril na Slovensku aj SWAN, ktorý ho priniesol do ďalších častí Bratislavy, Trnavy a Nitry.

Zdroj: UPC, FonTech.sk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú