Spoločnosť Doogee prezradila ďalšiu špecialitu, ktorú prinesie jeho nadchádzajúca novinka pod menom Mix 2. Tá bude nástupcom populárneho Mixu, na ktorý sme ti nedávno aj priniesli recenziu.

O technológii „in-cell“ displejov si už možno čo to počul, ale nemusel si sa namáhať so zisťovaním, čo to vlastne je.

Prémiová technológia v lacnom smartfóne

Nenechaj si ujsť
Xiaomi Mi MIX 2 ešte ani nie je na svete a už pripravujú jeho klon. Tento smartfón láka na jedinečný selfie fotoaparát a exkluzívny dizajn

In-cell znamená v skratke iba toľko, že vrstva s LCD a dotykovou plochou nie je oddelená, ale spojená. Pre lepšiu predstavu ti poslúži obrázok nižšie. Technológiu začalo používať Apple už od iPhonu 5, avšak až dodnes je stále exkluzivitou pre high-end smartfóny, poprípade drahšie mid-endy. Už onedlho sa k nim pridá aj Doogee Mix 2. Nie je to však prvýkrát, čo Doogee v displejoch použilo nejakú novú technológiu.

Napríklad v staršom modeli Doogee Mix bol použitý Super AMOLED panel od Samsungu, ktorý mu poskytol jasnejšie farby. AMOLED displeje sú však postavené na on-cell technológii, takže ich výroba je o čosi jednoduchšia. Čínsky výrobca sa ale rozhodol túto technológiu priniesť aj do lacnejšieho zariadenia a model Mix 2 tak bude prvým „full-display“ smartfónom, ktorý bude disponovať in-cell displejom.

Na zahodenie nebude ani zvyšná výbava

Displej bude mať uhlopriečku 5.99 palcov a tešiť sa môžeš aj na novodobý pomer strán 18:9. Výkon má dodávať procesor MediaTek Helio P25, masívna 6 GB pamäť RAM a úložisko až do kapacity 128 GB. Veľkým prekvapením je prítomnosť až štyroch fotoaparátov. Dva z nich sa pochopiteľne budú nachádzať na prednej strane a zvyšné dva si zas nájdu miesto na zadnej strane. Predné navyše zaujmú výborným 130-stupňovým snímacím uhlom, ktorý je nápomocný najmä pri skupinových selfie fotkách.

Kúpiť staršie Doogee Mix za 136 €

Celý tento hardvér bude napájať úctyhodná 4080 mAh batéria. Doogee už navyše zverejnilo aj prvé unboxing video. Smartfón si už teda nemusíš obzerať iba na fotografiách a renderoch, ale aj na reálnom videu. Doogee Mix 2 sa síce zatiaľ ešte nepredáva, ale záujemcovia sa už teraz môžu zaregistrovať na oficiálnej stránke a pri spustení predaja môžu získať až 70-dolárovú zľavu a bezplatný darček.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú