Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-oneplus2
Niet pochýb o tom, že čínsky OnePlus s predstavením svojej novej vlajkovej lodi, OnePlus 2, otriasol mobilným priemyslom. Tento „zabijak vlajkových lodí“ totižto prináša TOP výbavu za cenu, ktorá je o polovicu nižšia oproti rovnako vybaveným konkurentom.  

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Najnovší „zabijak vlajkových lodí 2016“, ako nový OnePlus 2 nazýva výrobca, sa dostal k nám medzi prvými na Slovensku. Prinesieme vám tak exkluzívny test tejto veľmi očakávanej novinky, na ktorý sa môžete tešiť približne o dva týždne. Dovtedy máte priestor na akékoľvek otázky, ktoré ohľadom OnePlus 2 budete mať. Pýtať sa nás môžete priamo do komentárov pod tento článok, pričom vaše otázky sa budeme snažiť zodpovedať v recenzii. Za poskytnutie OnePlus 2 ďakujeme e-shopu iBuygou.com, kde si ho môžete zakúpiť od 367 €.

MUS_3837MUS_3844
Čo sa týka OnePlus 2, ten prináša mierne odlišný dizajn od svojho predchodcu. Novým dizajnovým prvkom v prípade OnePlus 2 je tlačidlo na prednej strane pod displejom, ktoré je kapacitné a slúži tiež ako snímač odtlačkov prstov. Novinkou je aj tlačidlo slúžiace na stlmenie všetkých zvukov, ktoré môžeme poznať z amerických iPhonov. Konštrukciu tvorí kovový rám po celom obvode zariadenia a zadný kryt, ktorý na dotyk pôsobí ako piesok.

MUS_3829
Prednej strane dominuje 5,5-palcový FullHD displej s technológiou IPS a výbornou maximálnou svetelnosťou 600 nitov. Hnacím motorom novinky je Snapdragon 810 vo vylepšenej verzii, ktorá by mala zamedziť prehrievaniu. V redakcii máme vylepšenú verziu so 4 GB operačnou pamäťou RAM a 64 GB vnútorným úložiskom. K dispozícii je však aj, lacnejšia, 16 GB verzia, ktorá ponúka 3 GB operačnej pamäte RAM. Zadná strana skrýva jedno z hlavných lákadiel. Nový, prepracovaný 13 MPx fotoaparát s clonou f/2.0, duálnym LED bleskom a laserovým zaostrovaním. Na prednej strane nájdeme potom 5 MPx selfie fotoaparát. Zadný kryt je síce odnímateľný, no batéria je vstavená. Tá má kapacitu 3300 mAh. OnePlus 2 beží na vlastnom OxygenOS 2.0 postavenom na Androide 5.1.

OnePlus 2 (4 GB RAM) kúpite v e-shope iBuygou.com za 417 €!

MUS_3822

Verzia OnePlus 2, ktorú máme k dispozícii a ktorú aj zakúpite v e-shope iBuygou.com je určená pre čínsky trh. Táto verzia od tej medzinárodnej odlišná v podpore 4G LTE sietí, o čom sme už písali neskôr. Taktiež je rozdielny operačný systém, no iBuygou.com vám nainštaluje medzinárodný OxygenOS, na ktorý bohužiaľ nedostávate aktualizácie, ako to je v prípade medzinárodnej verzie z Oneplus.net.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú