Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Známa módna značka Louis Vuitton predstavila svoje luxusné inteligentné hodinky Tambour Horizon. Ako sa dalo čakať, cena za tento módny skvost bude ozaj mastná.

Francúzska módna značka sa rozhodla vstúpiť do segmentu s luxusnými chytrými hodinkami napriek tomu, že tento koncept je nám už známy zo spoločností ako sú TAG Heuer, Montblanc alebo Movado. Louis Vuitton svoj počin nazval Tambour Horizon a ako sa dalo čakať, vypýta si zaň veľmi slušnú sumu. Ich cena začína na hodnote takmer 2 300 € a môže sa vyšplhať až na sumu 2 950 €. Napriek tejto mastnej cenovke je potrebné povedať, že tieto hodinky vyzerajú skutočne veľmi luxusne.


zdroj fotografie: Louis Vuitton

Hardvér ukrytý v luxusných materiáloch

Tambour Horizon prichádzajú s 1,2-palcovým AMOLED displejom s jasnými a žiarivými farbami. Zákazník má na výber z vyše 60 rôznych dizajnových vzorov prednej strany v okolí displeja. Zadná strana hodiniek sa bude dodávať v troch rôznych variantoch, a to s brúsenou, nehrdzavejúcou a čiernou oceľou. Priemer konštrukcie hodiniek je 42 mm a hrúbka 12,5 mm.


zdroj fotografie: Screenshot/Video/Louis Vuitton

Okrem toho, Tambour Horizon prichádzajú s 300 mAh batériou, 512 MB operačnou pamäťou a 4 GB vnútorným úložiskom. Hodinky bežia bežať na systéme Android Wear 2.0 s množstvom inteligentných funkcií, samostatným obchodom s aplikáciami a dvoma exkluzívnymi aplikáciami dostupnými len pre značku Louis Vuitton. Jedna sa nazýva City Guides a ide o kontextovú aplikáciu, ktorá vie, v ktorom meste sa používateľ nachádza, takže vie pomôcť vyhľadať najbližšie reštaurácie a pamiatky. Ďalšou je cestovná aplikácia, ktorá je schopná poskytnúť používateľovi rôzne informácie o ceste, ako je napríklad čas odletu lietadla či dokonca to, ktorú odletovú bránu by mal použiť.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú