Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čo vznikne, keď spojíte Elephone P8000 a Flyme OS 4.5? Elephone portol pre svoj smartfón Elephone P8000 nadstavbu od Meizu, Flyme OS 4.5 a okrem toho sa mu podarilo získať jeden kus nového Meizu MX5. Výsledkom je video, kde Elephone porovnáva vlastnosti 2 úplne rozdielnych zariadení, dokonca iných výkonnostných tried.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Oba smartfóny sú poháňané procesormi od Mediatek. Meizu MX5 má celokovovú konštrukciu, na videu výrazný AMOLED displej a cenu 327 €. Elephone P8000 má odoberateľný zadný kryt s tlačidlom Touch ID a cenou 188 € u nášho partnera Coolicool.com.

V testoch väčšinou celkom tesne víťazí Meizu MX5 a v maximálnej hlasitosti zadného reproduktora, nízkej hmotnosti, kvalite farieb… Elephone P8000 sa menej zahrieva a vyššiu hmotnosť prisudzuje veľkej 4 165 mAh batérii (Meizu MX5 – 3 150 mAh). Rozhodnutie, či je to výhoda alebo nevýhoda je len na vás.

Aj napriek veľkým rozdielom môže byť Elephone P8000, aj vďaka svojej dobrej cene, vhodná alternatíva, keď hľadáte kvalitné zariadenie, ale nechcete minúť viac než 200 €.

Zdroj: Gizchina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú