Začiatkom tohto mesiaca čínsky gigant oslavoval svoje siedme narodeniny. Počas osláv predstavil mnoho produktov, medzi ktorými nechýbal ani nový tablet Xiaomi Mi Pad 3.

Nový Mi Pad 3 chce opäť poraziť konkurenciu od amerického Apple, do ktorého sa púšťa s oveľa nižšou cenou a veľmi podobnou výbavou. Dizajn sa voči predchodcovi nezmenil takmer vôbec a drží sa teda koreňov Mi Padu 2. Tešiť sa môžeš na precízne spracované a tenké kovové telo. Dominantným prvkom prednej strany je 7.9-palcový displej s rozlíšením 2048 x 1536 pixelov. Vhodný je na pozeranie filmov alebo hranie hier, pričom o ich plynulý chod sa postará šesťjadrový procesor MediaTek MT8176. Prepínanie medzi aplikáciami by vďaka 4 GB RAMke malo byť bleskové a na tvoje súbory čaká 64 GB úložisko.

xiaomi mi pad 3
zdroj fotografie: Techmiao

Kúpiť Xiaomi Mi Pad 3 za 237 €
Kupón MiPad3

Centrom pre multimediálnu zábavu či prácu je najnovšia nadstavba MIUI 8 postavená na Androide. Tablet sa ti bude hodiť aj na príležitostné fotenie. 13 MPx fotoaparát s clonou f/2.2 vytvára dostatočne kvalitné fotky a na selfies poslúži predný 5 MPx snímač. Po stránke konektivity snáď ani nie je čo rozoberať, keďže tablet SIM karty nepodporuje. Pripojíš sa s ním však s dvojpásmovou Wi-Fi či Bluetooth 4.0.

xiaomi mi pad 3
zdroj fotografie: Techmiao

nenechaj si ujsť
Xiaomi oslavuje svoje siedme narodeniny! Fanúšikom predstavuje nový Mi Pad 3

Cena tohto tabletu je oveľa nižšia, než by sa na danú výbavu mohlo zdať. A to aj vďaka e-shopu GearBest, od ktorého sme „vyfasovali“ zľavový kupón. Po prihlásení zadaj v košíku kupón MiPad3 a cena sa ti zníži na bravúrnych 237 €. Za dopravu neplatíš nič, no počítaj s možnými colnými poplatkami, ktoré ťa môžu vyjsť na 50 €.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú