Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-elephone-s7
Každý výrobca sa snaží vyrobiť kvalitný produkt, ktorý by si zákazník obľúbil, no rozhodujúcim faktorom pri kúpe nového zariadenia je aj cena. Tá sa pri mnohých značkách šplhá do vysokých čísel a mnohí tak radšej dajú prednosť čoraz obľúbenejším, čínskym smartfónov, ktoré vedia ponúknuť skvelý výkon, za minimálnu cenu. 

Antutu nie je len benchmark na testovanie výkonu smartfónov, ale aj spoločnosť, ktorá často zostavuje svoje mesačné rebríčky najlepších smartfónov v rôznych kategóriách. Decembrový rebríček najlepších zariadení za nízku cenu je skvelým pomocníkom, ak hľadáte nový smartfón s dostatkom výkonu. Poďme sa teda pozrieť, ktoré smartfóny sa dostali do rebríčka. Všetkým cenovo dostupným smartfónom na prvej priečke kraľuje ZUK Z2, ktorý je s cenou približne 167 € jednoznačnou voľbou pre tých, ktorí ocenia 4 GB operačnej pamäte RAM v spojení s výkonným procesorom Snapdragon 820. Vo výbave sa nachádza aj 3500 mAh batéria, 5″ IPS displej s FullHD rozlíšením a nechýba ani 13 MPx fotoaparát. Pod displejom nájdeme aj hardvérové tlačidlo so snímačom odtlačkov prstov.

antutuzdroj fotografie: Gizmochina

Kúpiť ZUK Z2 za výborných 167 €
4 GB RAM a 64 GB ROM

Svoje hojné zastúpenie smartfónov v tomto rebríčku má čínske Xiaomi a kombinácia 2 GB operačnej pamäte RAM spolu so 16 GB vnútornou pamäťou za približnú cenu 799 juanov (110 €), robí z modelu Redmi Note 3 Pro jedno z najlepšie vybavených cenovo dostupných zariadení. Za ním sa s cenovkou 699 juanov (95 €) umiestňuje Xiaomi Mi4c, ktoré nasleduje minuloročný model Redmi Note 4 za 899 juanov (122 €). Xiaomi ale nie je jediné, ktorého smartfóny sa umiestnili v tomto rebríčku.

zuk-z2-recenzia (20)

TIP: Xiaomi Mi6 so Snapdragonom 835 sa predviedlo v AnTuTu. Výsledok je dychberúci!

Antutu nevynechalo ani modely ako LeEco Le 2 za 999 yuanov (136 €), Le Pro 3 a Le Max 2, ktoré už dostali trocha vyššie cenovky. V závere môžeme nájsť aj model Metal od Meizu a posledné miesto obsadilo znova Xiaomi so svojou vlajkovou loďou, modelom Mi5s. Nezabudnite, že celý rebríček je zostavený vzhľadom na výkon a cenu, ktoré dané smartfóny ponúkajú, no Antutu má vo svojej ponuke mnoho ďalších grafov, v ktorých nájdete smartfóny s najlepšou konštrukciou, s najvyšším výkonom a ďalšími parametrami.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú