Deviaty ročník Majstrovstiev SR v elektronických športoch už v 3-6. októbra prinesie dávku hernej zábavy a výkony skvelých ešportových tímov do areálu nitrianskeho Agrokomplexu. MSR sa tentokrát premiérovo konajú v novej verzii populárneho ešportového titulu – Counter-Strike 2.

Na MSR pódiu sa tentokrát predstaví štvorica top SK/CZ tímov, ktoré zabojujú o titul majstra SR, putovnú trofej a prizepool 17 000€. Na turnaji sa predstaví aktuálny majster SR – tím Dynamo Eclot, ktorý má na konte už celkovo 3 tituly. Pridajú sa k nemu najúspešnejšie tímy z online ligy YGames PRO Series – SAMPI a The Prodigies. 4. miesto na turnaji obsadil tím z online kvalifikácie – AVEZ

Ak sa chceš prísť pozrieť na MSR a Autosalón ako divák, tak si už môžeš zakúpiť lístky v predpredaji na ticketportal.sk – 1 lístok platí na obe podujatia. Pred viac info o predpredaji sleduj oficiálny web MSR. K dispozícií sú jednodňové, štvordňové a špeciálne V.I.P. MSR lístky, s ktorými si turnaj užiješ naplno. Okrem vstupenky na všetky 4 dni podujatia totiž obsahujú aj špeciálne predmety:

  • Batoh MSR 
  • Šiltovku MSR
  • Energetický nápoj Crazy Wolf
  • Pringles snack
  • VIP sedenie pred pódiom

Tento rok sa okrem CS2 turnaja, ktorý bude mať svoje grandfinále premiérovo v sobotu večer, môžeš tešiť aj na hernú zónu v hale M4. Príď sa zahrať do herných zón Nintendo či Samsung, zasúťaž si o skvelé ceny v stánku Slovenskej sporiteľni, stretni známych hostí v CrazyWolf aréne a zachrumkaj si skvelé Pringles. Počas podujatia stretneš v priestoroch nitrianskeho Agrokomplexu aj známe osobnosti ešportovej scény, či populárnych streamerov a influencerov.

MSR ti prinášajú Slovenská sporiteľňa a Fortuna. Pre plnoletých divákov a hostí MSR si Fortuna opäť prichystala stávky na turnaj. Využi svoje ešportové znalosti a tipuj na víťaza turnaja na ifortuna.sk. 

Neváhaj a príď sa pozrieť na Majstrovstvá SR v elektronických športoch. 3-6.10.2024, Agrokomplex Nitra. Viac informácií nájdeš na webe ygames.sk a na sociálnych sieťach.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú