Popredný slovenský operátor 4ka zverejnila rebríček najpredávanejších zariadení za jún 2024.  na zoznam sa dostalo 0 rebríčka až 6 noviniek od Xiaomi, Samsungu či Honoru.

Víťaz rebríčka z mája v podobe najnovšieho iPhonu 15 ostáva neporazený a okrem toho sa od Apple do rebríčka zapísal aj iPhone 15 Pro. Zvyšok rebríčka zariadení obsadili letné novinky či zľavnené zariadenia a v podstate sa takmer kompletne obmenil.

Dominuje jedna značka

Medzi zákazníkmi 4ky je obrovský záujem aj o zariadenia značky Xiaomi, keď sa do TOP 6 pomedzi iPhony dosali hneď 4 novinky od tohto čínskeho výrobcu. Hneď za víťazom sa umiestnil nový bestseller  Xiaomi Redmi 13C, nasledovaný vynikajúco vybaveným modelom za skvelú cenu Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, ktorý sa prebojoval behom pár dní už do májového rebríčka.

Na zozname nájdeš aj dobre vybavený smartfón Xiaomi Poco X6 Pro 5G, ktorý zaujme napr. ešte klasickým 3,5 mm výstupom na slúchadlá. Nechýba ani vlajková loď Xiaomi 14 s nekompromisnou výbavou a elegantným dizajnom. Svoje miesto si uchmatla aj novinka od Samsungu – odolný smartfón Samsung Galaxy Xcover7, ideálny mobil do náročných podmienok, ktorému neuškodí prach, vlhkosť či výkyvy teplôt.

Do rebríčka sa dostali aj zlacnené modely od Motoroly. Poslednou novinkou rebríčka je model strednej triedy Honor Magic6 Lite 5G, ktorý ponúka vynikajúci pomer cena/výkon – výborný 108 Mpix fotoaparát, veľkú batériu, AMOLED displej, a samozrejmosťou je aj NFC.

Najpredávanejšie mobilné zariadenia v predajnej sieti 4ka za jún 2024:

  1. Apple iPhone 15 (128 GB)
  2. Xiaomi Redmi 13C
  3. Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G
  4. Apple iPhone 15 Pro (256 GB)
  5. Xiaomi Poco X6 Pro 5G
  6. Xiaomi 14
  7. Samsung Galaxy Xcover7
  8. Motorola Edge 40 / vypredaj
  9. Honor Magic6 Lite 5G
  10. Motorola Razr 40

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú