Netflix na konci decembra do svojej ponuky zaradil trojicu filmov z ponuky HBO Max, teraz v nákupe noviniek z konkurenčných platforiem pokračuje. Slováci v knižnici služby po novom nájdu aj dvojicu akčných filmov z konkurenčnej platformy SkyShowtime.

Predplatitelia na Slovensku tak môžu v ponuke od nového roka nájsť akčné filmy Top Gun: Maverick a Sanitka, ktoré doposiaľ ponúkala práve služba SkyShowtime. Oba filmy aktuálne Netflix ponúka ako jediná tradičná platforma, k dispozícii sú už len na tzv. TVOD platformách, kde si ich používatelia môžu samostatne zakúpiť alebo zapožičať.

Predovšetkým Top Gun: Maverick môže pre mnohých Slovákov predstavovať atraktívnu novinku, film v roku 2022 patril k veľkým prekvapeniam a stal sa okamžitou akčnou klasikou. Netflix ponúka aj prvý diel Top Gun z roku 1986, ten je však v rámci platformy dostupný iba do 14. januára.

Paramount

Top Gun: Maverick aj Sanitka sú pre slovenského predplatiteľa dostupné s českými titulkami, dabing pri nich služba neponúka a pravdepodobne ani ponúkať nebude. Ide totiž o licencovaný obsah, ktorý Netflix získal iba na určitý čas. Oba filmy sa neskôr vrátia na SkyShowtime.

Ponúka aj ďalšie filmy konkurencie

Netflix u konkurencie nakupuje čoraz častejšie. Doposiaľ si ostatné streamovacie platformy obsah úzkostlivo chránili, väčšina svetových hráčov sa však trápi s finančnými ťažkosťami a začína svoje filmy a seriály opäť ponúkať aj konkurencii.

Netflix tak v novembri napríklad zaradil do ponuky trojicu filmov Votrelec: Covenant, Úsvit planéty opíc a Vojna o planétu opíc od Disney+, počas decembra do knižnice prišli aj veľkofilmy z HBO Max.

Menovite ide o snímky Black Adam, animovanú rozprávku DC Liga superzvierat a oceňovanú drámu Elvis, ktorá pre Slovákov na Netflix pribudla iba 29. decembra. V oboch prípadoch však film naďalej možno nájsť aj v ponuke Disney+ a HBO Max.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú