Akčná séria John Wick sa už čoskoro rozrastie o svoj prvý seriál. Akčne ladená novinka Continental, v ktorej si zahrá aj Mel Gibson, má premiéru už počas budúceho mesiaca a pozrieme sa v nej do minulosti pred udalosti obľúbenej akčnej série.

Continental bude zasadený do 80-tych rokov minulého storočia a pôjde o prequel k hlavnej filmovej sérii. Kvôli veľkému časovému rozdielu v seriáli neuvidíš žiadneho z obľúbených hercov, uvidíme však mladšie verzie divácky obľúbených postáv.

Hlavná pozornosť novinky sa bude sústrediť na mladého Winstona, neskoršieho notoricky známeho správcu hotela Continental, ktorý sa v spoločnosti svojho brata a recepčného Charona postaví proti vtedajšiemu manažmentu vedeného Melom Gibsonom.

Slováci majú smolu

Continental bude minisériou a celkovo ponúkne 3 epizódy s trvaním okolo 60 minút. V zásade teda pôjde o 3-hodinový akciou nabitý triler zo sveta Johna Wicka. V úlohe producenta sa na jeho vzniku podieľa aj Chad Stahelski, ktorý má na svedomí hlavnú sériu John Wick.

Nový seriál štartuje na americkej streamovacej službe Peacock úvodnou epizódou 22. septembra, následne bude vydávaný epizodicky každý týždeň. Zlá správa v tomto prípade putuje k divákom na Slovensku, keďže aktuálne nie je známe, na akej platforme (a či vôbec) sa Continental objaví.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú