Epic Games Store si pre hráčov nachystal štedré vianočné prekvapenie. Všetci registrovaní používatelia môžu zadarmo získať hru Death Stranding. Bežná cena Death Stranding aktuálne predstavuje 24 €, pre jej získanie zadarmo sa však musíš poponáhľať.

Ponuka je časovo obmedzená a platí už len dnes, 26. decembra do 17.00. Death Stranding zadarmo môžu získať všetci registrovaní používatelia služby, následne im titul v zbierke navždy zostane.

Fantastický darček. Jednu z najlepších hier posledných rokov môžeš mať úplne zadarmo

Death Stranding bol vydaný v roku 2019 a sleduje príbeh Sama Portera. Hlavný hrdina sa v apokalyptickej budúcnosti snaží prepojiť roztrúsené ľudské osady po udalosti nazývanej ako Death Stranding, ktorá prepojila svet živých a mŕtvych.

Hra síce čelila kritike za niektoré elementy hrateľnosti, po príbehovej stránke však išlo o majstrovské dielo a jeden z príbehovo najsilnejších herných titulov vôbec.

Okolo značky bolo v posledných týždňoch horúco – najskôr Hideo Kojima, tvorca pôvodnej hry, potvrdil pokračovanie, ktoré sprevádzal trailer plný otázok, neskôr zasa svet obletela správa o chystanom filmovom spracovaní.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú