Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Milovaná i nenávidená hra Death Stranding dostane celovečerný film. Informuje o tom portál Deadline, ktorý približuje, že na apokalyptickom sci-fi sa bude podieľať aj tvorca úspešného herného titulu.

Sci-fi, aké nemá obdoby

Death Stranding bol vydaný v roku 2019 a sleduje príbeh Sama Portera. Hlavný hrdina sa v apokalyptickej budúcnosti snaží prepojiť roztrúsené ľudské osady po udalosti nazývanej ako Death Stranding, ktorá prepojila svet živých a mŕtvych.

Hra síce čelila kritike za niektoré elementy hrateľnosti, po príbehovej stránke však išlo o majstrovské dielo a jeden z príbehovo najsilnejších herných titulov vôbec.

O film sa postará producent Alex Lebovici, ktorý sa podpísal na vzniku príjemného tohtoročného prekvapenia v podobe hororu Barbarian. Lebovici bude na filme spolupracovať aj s herným štúdiom Kojima Productions, tvorcami hernej predlohy.

Už hra Death Stranding podľa tvorcu Hidea Kojimu z veľkej časti pripomínala film, čomu zodpovedá aj množstvo hercov, ktorí sa v nej objavili. Hlavnú postavu stvárnil Norman Reedus, do deja vo veľkom zasahovali aj Mads Mikkelsen, Léa Seydoux či režisér Guillermo del Toro.

Či niektorého zo zmienených hollywoodskych stálic uvidíme aj v pripravovanom filme zatiaľ nevedno. Isté je, že film sa bude hrou iba inšpirovať a podľa Deadline má predstaviť nový príbeh aj postavy.

Fanúšikov Death Stranding okrem práce na filme potešila aj čerstvá správa, že séria bude pokračovať druhým dielom. Opäť na ňom pracuje Hideo Kojima, prvý trailer s ďalšími informáciami nájdeš v samostatnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú