Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jeden z najlepších titulov Marvelu a obrovská senzácia tohto roka Spider-Man: No Way Home prekonal opäť ďalší rekord a stal sa najúspešnejším filmom všetkých čias z produkcie Sony, informuje Hollywood Reporter.

Na čom si užiješ dokonalý zvuk s OLED televízorom?

Kúp si televízor OLED spolu so soundbarom alebo WiFi reproduktorom a získaj cashback vo výške nákupnej ceny audio produktu späť.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Už prvý trailer pokoril rekord v sledovanosti a snímka sa za pár dní od svojej premiéry stala najlepšie zárobkovým filmom v období pandémie. Komiksový trhák však v piatok dosiahol ďalší veľký míľnik, keď prekročil magickú hranicu 404,5 milióna dolárov z tržieb na americkom trhu.

Prekonal tak pôvodný rekord filmu Jumanji: Welcome to the Jungle z roku 2017. Snímka, ktorá boduje nielen v tržbách, ale aj excelentnými hodnoteniami, si však brúsi aj na ďalšiu významnú métu.

TMDB

Prečítaj si aj
Nič lepšie si v kine už roky nevidel. Pozreli sme si Spider-Man: No Way Home, je to strhujúci zážitok

Aktuálne sa novinka od Marvelu chystá prekročiť magickú hranicu jednej miliardy dolárov a stane sa tak pravdepodobne jedným z najrýchlejších filmov, ktorému sa to podarilo v tak krátkom čase. Skôr sa to podarilo dosiahnuť len Avengers: Endgame s 5 dňami, Avengers: Infinity War s 11 dňami a Star Wars: Sila sa prebúdza za 12 dní od premiéry.

TMDB

Snímka sa taktiež zaradí do exkluzívnej spoločnosti TOP 10 najlepšie zárobkových filmov MCU v histórií a zároveň by tým prekonala aj predošlé pokračovania Spider-Man: Far From Home (988 mil. dolárov) a Spider-Man: Homecoming (880,2 mil. dolárov).

Obrovský finančný úspech je pozoruhodný aj z dôvodu, že viaceré krajiny pristupujú k sprísňovaniu pandemických opatrení a kiná v niektorých z nich ostávajú stále zavreté. Aktuálne do tejto skupiny patrí aj Slovensko. Premiéra v našich kinách je naplánovaná na 13. januára 2022. Nie je však vylúčené, že sa v prípade predĺženia lockdownu posunie na neskorší termín.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú