Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netflix nás napína a finálnu piatu sériu jedného zo svojich najväčších seriálových hitov rozdelil na dve časti. Prvú päticu epizód Money Heist už máme za sebou, na zostatok však musíme čakať až do 3. decembra.

Streamovací gigant teraz čakanie sťažuje krátkym klipom z finálnych častí, kedy Profesor záhadne zmizol a skupina sa dohaduje na ďalšej exekúcii čoraz nedokonalejšieho plánu.

Jeden z tvorcov seriálu, Alex Pina, sľubuje emotívne vyvrcholenie a kým prvá časť finálnej piatej série sa uberala prevažne akčným smerom, zostávajúce epizódy majú byť skôr o napätí a strachu o milované postavy.

Bola to však práve akcia, ktorá Money Heist uškodila a jeho kvality zrazila o stupeň nižšie. Zároveň však tvorcovia predstavili zaujímavé postavy aj dejové linky, ktoré stále prinášajú skvelú televíznu zábavu. Viac v našej recenzii.

Pokračovanie Money Heist je naplánované na 3. decembra, kedy na Netflixe nájdeš všetkých 5 epizód. Tie zároveň budú predstavovať absolútne finále, keďže seriál po nich definitívne končí. Hovorí sa síce o možných spin-offoch, Netflix ale nateraz nič oficiálne nepotvrdil.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú