Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner_ibuygou
Pár mesiacov po oslavách nášho prvého roka pôsobnosti ako vôbec prvého slovenského portálu o čínskych smartfónoch vám prinášame ďalšiu súťaž o veľmi zaujímavé ceny. Tentokrát pôjde o zaujímavé príslušenstvo k vašim čínskym miláčikom.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Vyhodnotenie

Tak, a naša ďalšia súťaž je úspešne za nami. Súťaže o perfektné Xiaomi príslušenstvo k vaším miláčikom sa zúčastnilo viac ako 650 fanúšikov, z ktorých bolo úspešných len 74 %. Medzi úspešnými sa nachádza Michal Jánoš, ktorý získava Xiaomi Power Bank Pro s kapacitou 10 000 mAh a jedinečným laserovým gravírovaním, Juraj Figura vyhráva fitness náramok Xiaomi Mi Band 1S a tretím zo skupiny úspešných bol aj Slavomir Martinec, ktorý vyhráva skvelé Xiaomi Piston 3 slúchadlá. Výhercom srdečne gratulujeme a už čoskoro sa môžete tešiť na ďalšiu súťaž :)

Pôvodný článok

V spolupráci s našimi kamarátmi v e-shope iBuygou.com sme pre vás pripravili ďalšiu zaujímavú súťaž o naozaj perfektné príslušenstvo k vášmu nielen čínskemu smartfónu, tabletu či inému zariadeniu. Novou súťažou taktiež chceme vyjadriť vďaku za Vašu vernosť a aj trochu neskôr, no predsa, osláviť presiahnutie hranice 3000 fanúšikov na našej oficiálnej Facebook stránke. Taktiež budeme radi, ak sa pridáte aj na náš InstagramGoogle+ fanpage či YouTube kanál.

sutaz-ibuygou (1)
Ceny v súťaži sú naozaj veľmi zaujímavé. Vyhrať môžu až traja fanúšici a ide o značkové Xiaomi príslušenstvo. Náhodne vyžrebovaní traja súťažiaci budú môcť vyhrať špičkovú Xiaomi Power Bank Pro s kapacitou až 10 000 mAh, USB Type-C konektorom a rýchlym nabíjaním Qualcomm Quick Charge 3.0. Ide o originálny kus, jediný svojho druhu na svete. Power banka, o ktorú sa bude súťažiť, má totižto laserom vygravírovaný nápis. Ďalšia zaujímavá cena je Xiaomi Mi Band 1S, vylepšená verzia najpopulárnejšieho fintess náramku na svete so snímačom srdcového tepu. Trojicu súťažných cien uzatvárajú špičkové slúchadlá Xiaomi Piston 3 s veľmi kvalitnou reprodukciou zvuku, ktoré vyhrali prestížnu cenu Reddot Award 2015 za najkrajší dizajn štupľových slúchadiel.

Princíp našej súťaže je veľmi jednoduchý. Stačí odpovedať na 3 veľmi jednoduché súťažné otázky, pričom jedna sa týka e-shopu iBuygou.com, druhá nášho webu, Fonyzciny.sk. Ďalší bonus môžete získať, ak sa pridáte na jednu z našich sociálnych sietí a tiež na Facebook e-shopu iBuygou.com, ako aj za verejné zdieľanie našej súťaže na vašom FB profile. Súťaž trvá od dnes, 16.5.2016 po dobu troch týždňov, teda do dňa 6.6.2016 do 22:00.

Súťaž bola ukončená 6.6.2016 o 22:00.

Pravidlá súťaže:

  • Organizátorom súťaže je web Fonyzciny.sk.
  • Cenou v súťaži je 1x power banka Xiaomi Power Bank Pro, 1x fitness náramok Xiaomi Mi Band 1S a 1x slúchadlá Xiaomi Piston 3. Ceny do súťaže venoval e-shop iBuygou.com.
  • Do súťaže sa môžu zapojiť všetci čitatelia webu zo Slovenska, s výnimkou redaktorov webu Fonyzciny.sk a zamestnancov iBuygou.com.
  • Platný a zaradený do žrebovania o hlavnú výhru je vyplnený on-line formulár so správnymi odpoveďami na súťažné otázky.
  • Vyplnenie on-line formulára je bezplatné.
  • Súťaž prebieha výhradne na stránke Fonyzciny.sk
  • Súťaž začína 16.5.2016 a on-line formulár s odpoveďou by mal súťažiaci odoslať najneskôr do 22:00 hodiny dňa 6.6.2016.
  • Žrebovanie 3 víťazov sa uskutoční 7.6.2016. Výhercov súťažnej ankety budeme kontaktovať e-mailom a ich mená uverejníme na stránke Fonyzciny.sk.
  • V prípade, ak sa výherca/výhercovia neozvú, výhra pripadne organizátorovi.
  • Cena nie je vymáhateľná súdnou cestou a nie je možné uplatňovať náhradné plnenie.
  • Účasťou v súťaži každý účastník súhlasí s jej pravidlami.
  • Organizátor si vyhradzuje právo na skrátenie, predĺženie alebo prerušenie súťaže alebo jej zrušenie v prípade nízkej účasti, ako aj na zmenu pravidiel súťaže. Akúkoľvek zmenu pravidiel súťaže alebo jej zrušenie Organizátor oznámi na web stránke Fonyzciny.sk a na facebookovej stránke Fonyzciny.sk.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú