Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Telekom začína vysielať v Magio GO aj v 4K rozlíšení, do ponuky pridala prvé 2 programy v takto vysokej kvalite, ktoré si môžu diváci vychutnať už od dnešného dňa. V 4K kvalite vysiela športový a cestopisný obsah.

Ponuku programov v Magio GO tak po novom rozširujú kanály Eurosport 4K a Travel XP 4K, ktoré vysielajú vlastný obsah. Oba z nich majú k dispozícii zákazníci v novom Magio GO, ktorí ich nájdu v tematických balíkoch bez ďalších dodatočných poplatkov. Prvý Eurosport 4K môžu zákazníci Telekomu nájsť v balíku Magio GO M za 17 € mesačne a Travel XP 4K je dostupný v balíku Magio GO XL za 27 € mesačne.

Chceli sme priniesť divákom 4K vysielanie spolu so štartom veľkého športového podujatia, aby si mohli naši zákazníci na svojich 4K televízoroch vychutnať živé prenosy v natívnom Ultra HD rozlíšení. Veríme, že ich zážitok zo sledovania French Open pohltí, ako keby sedeli priamo v hľadisku Roland-Garros,“ hovorí Andrej Miklánek, vedúci televízneho obsahu a rozvoja TV služieb Slovak Telekom a dodáva: „Okrem toho sme zákazníkom Magio GO priniesli aj lifestylový a cestovateľský program Travel XP 4K a v budúcnosti chceme 4K obsah ďalej rozvíjať.“

Pre sledovanie týchto staníc Telekom odporúča aj stabilné internetové pripojenie o rýchlosti aspoň 25 Mbps. Novinky budú môcť v 4K sledovať diváci na smart televízoroch i cez Magio Go TV Box, na mobilných zariadeniach a cez internetové prehliadače nebudú v 4K dostupné, budú sa však zobrazovať vo vysokom rozlíšení.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú