banner-redmi-note-3-pro
Xiaomi Mi5 je novou vlajkovou loďou výrobcu Xiaomi, pričom jej predstavenie sa konalo minulý týždeň v stredu. V rovnaký deň spoločnosť umožnila záujemcom o zariadenie zaregistrovať sa a získať tak príležitosť zakúpenia modelu už 1. marca. Vzhľadom na špičkové špecifikácie a veľmi lákavú cenovku zariadenia sa očakávalo množstvo týchto registrácií.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Xiaomi prezradilo, že doteraz  prijalo už viac ako 16.8 milióna registrácií. To znamená nový rekord pre túto spoločnosť, pričom toto číslo sa podarilo dosiahnuť len v rozmedzí 5-tich dní. Avšak, nie je to až tak prekvapujúce keď zohľadníme fakt, že fanúšikovia museli na novú vlajkovú loď čakať viac ako 18 mesiacov. Xiaomi sa zároveň podarilo predstaviť zariadenie, v ktoré fanúšikovia naozaj dúfali. Spoločnosť opäť dokázala skĺbiť výkonné špecifikácie a dostupnú cenu, to sa jednoducho musí páčiť. Prvý predaj zariadenia prebehne 1. marca, pričom v ponuke budú 2 verzie Xiaomi Mi5. Spoločnosť ponúkne štandardnú verziu s 3 GB RAM doplnenú o 32 GB alebo 64 GB vnútornú pamäť. Zaujímavosťou je, že podľa oficiálnej webovej stránky Xiaomi, sa bude predávať len biely variant modelu. Čierna edícia, či exkluzívna keramická verzia sa nespomínajú.

XIAOMI Mi4 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


xiaomi-mi5-registracie-2
Vzhľadom na obrovskú odozvu pri prvej pred-registrácii Xiaomi Mi5 môžeme očakávať, že prvá várka vlajkovej lode sa vypredá za pár minút, či dokonca sekúnd. Xiaomi Mi5 prichádza s procesorom Snapdragon 820, 3 GB / 4 GB RAM, varianty vnútorného úložiska sú 32 GB / 64 GB / 128 GB. Zadný fotoaparát má 16 MPx s technológiami PDAF zaostrovania, optickou stabilizáciou obrazu či DTI.  Vpredu pôjde o 4 MPx Ultrapixel jednotku. Displej o veľkosti 5.15 palca dostal FullHD rozlíšenie a batéria s kapacitou 3000 mAh je vybavená aj technológiou Quick Charge 3.0. To všetko sa začína na oficiálnej cenovke len 277 €! Pre nás sú však ceny nasledovné:

xiaomi-mi5-realne-fotky

Zdroj: Gizmochina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú