Spotify je bez pochyby tá najväčšia hudobná streamovacia platforma, ktorá zmenila možnosti počúvania hudby takmer všetkým ľudom na svete. Za svoj obrovský úspech sa teraz dokonca dočká svojho vlastného seriálu z produkcie ďalšieho streamovacieho giganta v oblasti videa, spoločnosti Netflix, informuje Engadget.

Seriál o Spotify by mal rozprávať príbeh, ako sa z malého startupu v priebehu niekoľkých rokov stala svetová firma a jednotka na trhu svojho segmentu. Seriál bude točený na námety knihy Spotify Untold, čo je séria sedemnástich rozhovorov s rôznymi zamestnancami Spotify. Seriálový príbeh sa bude samozrejme točiť aj okolo zakladateľa, Daniela Eka, no v spomínanej knihe sa s ním nenachádza ani jeden rozhovor.

Daniel Ek sa v súčastnosti považuje za jednu z najvplyvnejších osôb v hudobnom priemysle, preto si mnohí myslia, že si poctu v podobe filmu, respektíve seriálu určite zaslúži. Navyše na súčasnej scéne takýchto počinov nie je veľa, spomenúť môžeme napríklad film o Jobsovi či film Sociálna sieť o Markovi Zuckerbergovi.

Zdroj: Engadget, CzechCrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú