Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-oneplus-xPozvánky boli asi najčastejším dôvodom, ktorý používateľov odrádzal od kúpi zariadení od spoločnosti OnePlus. Po dlho kritizovanom OnePlus 2 práve kvôli pozvánkam, sa spoločnosť konečne rozhodla oslobodiť aj posledný model OnePlus X.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Spoločnosť nedávno oslobodila od pozvánok tento smartfón na každý utorok, čo už bola samotná predzvesť toho, že čoskoro sa tak stane navždy. A dnes sa tak aj stalo. OnePlus X si tak teraz môžete zakúpiť priamo v oficiálnom e-shope bez akýchkoľvek obmedzení. Čo sa týka ceny, tak model Onyx (čierny) a Champagne (biely) môžete mať už za 269 €, pričom model Ceramic vás vyjde presne o 100 € viac, teda 369 €.

oneplus-x-recenzia (5)

Pre tých, čo stále čakali na pozvánku je to určite výborná správa a potešiť môže aj fakt, že OnePlus nedávno zbavil poplatku za doručenie všetky objednávky nad 100 €. Výrobca používal pozvánkový systém kvôli riadeniu zásob a nevystavovaniu spoločnosti zbytočnému riziku. Napriek vlne odporu ihneď po predstavení prvého smartfónu OnePus One v tom výrobca pokračoval aj pri jeho nástupcovi OnePlus 2 a v neposlednom rade aj pri OnePlus X.

Zdroj: Androidauthority.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú