Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-mi-pad-2
Vlajkové lode čínskych výrobcov budú opäť zväčša používať procesory spoločnosti MediaTek. Podľa dnešných informácií sa do tejto rodiny zaradí aj Zopo so svojím modelom Speed 8, ktorý príde s novým 10 jadrovým procesorom Helio X20.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame

Zdá sa, že spomínaný Helio X20 procesor bude opäť kráľom čínskych vlajkových lodí. Svedčí o tom aj príchod hneď niekoľkých smartfónov s týmto procesorom. V príprave sú novinky ako Meziu MX6 alebo Doogee F7. Obrázok, ktorý sa dnes dostal na verejnosť, ukazuje, že spoločnosť vytvorila veľmi pekný dizajn, ktorý sa radí do tej najvyššej kategórie. Zadnej strane dominuje vystupujúci objektív fotoaparátu, ktorého rozlíšenie je zatiaľ neznáme. Zopo Speed 8 bude teda poháňať MediaTek Helio X20, ktorému bude sekundovať 4 GB operačnej pamäte RAM.

Zopo Speed 7 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


speed-8
Kapacita batérie je 3600 mAh a preto je otázne, či bude dostatočná pre pravý 10 jadrový procesor, ktorý si bez pochýb vyžiada poriadnu dávku energie. Oficiálne predstavenie je naplánované na veľtrh MWC 2016 v Barcelone, ktorý sa koná v priebehu februára.

Zdroj: Gizchina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú