Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Amazon nejakým spôsobom dokázal predať zatiaľ nepredstavený smartfón. Podľa informácií Droid-Life sa jednému zo zákazníkov podarilo naraziť v ponuke na Moto Z4. 

Objednávka nepredstaveného smartfónu bola zákazníkovi dokonca úspešne doručená, no ponuka z Amazonu krátko na to zmizla. Používateľ už dokonca stihol ukázať Moto Z4 aj na prvých záberoch a odhalil jeho detailné vlastnosti, ktoré výrobca utajoval až do oficiálneho debutu. Tento kúsok bol na Amazone dostupný za necelých 500 dolárov a navyše bude podporovať aj známe prídavné doplnky MotoMod.

Podľa ponuky Amazonu ponúka Moto Z4 procesor Snapdragon 675 so 4 GB RAM a má podporu pamäťových kariet do 2 TB. Displej má uhlopriečku 6,4″ a zabudovaný snímač odtlačkov prstov. Zdrojom energie je 3 600 mAh batéria s rýchlym 18 W nabíjaním.

Predný selfie fotoaparát má 25 MPx a hlavný zadný snímač disponuje rozlíšením 48 MPx, ktoré je zmenšené na 12 MPx pomocou technológie „Quad Pixel“, informoval Engadget. Bližšie detaily smartfónu nájdeš aj v priloženom videu.

Zdroj: Droid-Life, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú