Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Trendy v oblasti IT a technológií sa neustále menia a zostať informovaný o posledných novinkách je tak nesmierne dôležité. Posledné aktuality z diania na technologickej scéne, v IT sektore a mnohých ďalších oblastiach nájdeš na udalosti Techsummit 2019 už koncom mája.

V rýchlo sa meniacom svete technológií je potrebné neustále sledovať príliv rôznych noviniek, ktoré ovplyvňujú napredovanie techniky, biznis a celkovo svet vôkol nás. Najaktuálnejšie poznatky sa teraz môže každý fanúšik technológií dozvedieť na blížiacom sa evente Techsummit 2019, ktorý bude prebiehať od 29. do 30. mája v bratislavskom hoteli Grand Hotel River Park.

Najaktuálnejšie trendy z rôznych odvetví

Konferencie sa zúčastnia desiatky spíkrov, ktorí budú rozprávať o posledných trendoch v rôznych oblastiach. Chýbať medzi nimi nebude ani Fridrich Matejík a Luděk Šubrt z IBM,  Gusztáv Szuhai a Jakub Illner zo spoločnosti Oracle, Peter Kažimír zo spoločnosti Hewlett Packard, zástupcovia koncernu PSA a ďalších viac ako 60 osobností. Reč bude nielen o technológiách a IT, ale aj o podnikaní, umelej inteligencii, kybernetickej bezpečnosti či Industry 4.0 a téme Smart City.

Zobraziť celú galériu (1)
Techsummit (Úprava redakcie)

Nenechaj si ujsť
Na najväčší herný festival na Slovensku príde Night King z Game of Thrones

Na jednej z najväčších technologických udalostí roka nájdeme významné tváre zo Slovenska, ale aj zahraničných hosťov, ktorí budú rozprávať o posledných technologických inováciách. Techsummit 2019 bude prebiehať v angličtine, no k dispozícii bude aj simultánny preklad do a zo slovenského jazyka. Počas dvoch konferenčných dní tak máme príležitosť dozvedieť sa viac informácií o všetkom, čo aktuálne hýbe svetom a technológiami.

Účastníci konferencie majú pritom možnosť nadviazať nové kontakty a prezentovať svoje nápady. Počas akcie bude dostupná aj prezentácia hackerských aktivít v priamom prenose či konzultácia so zástupcami automobilového priemyslu. Techsummit 2019 je teda výbornou príležitosťou ako si udržať prehľad medzi aktualitami vo svete technológií. Lístky naň si môžeš zakúpiť na oficiálnej stránke.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú