Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Záverečná séria Hier o tróny sa bolestne blíži a svoju premiéru si odkrúti už tento víkend. Ak si veľkým fanúšikom, čakanie si môžeš spríjemniť úvodnou znelkou zahranou na starých PC komponentoch.

Už tento víkend (USA), respektíve v pondelok (u nás), budeme svedkami premiéry prvého dielu záverečnej série hier o tróny. Každý verný fanúšik seriálu sa už teší na pohodlné usadenie v gauči a úvodnú ikonickú znelku, ktorá vždy navodí husiu kožu. Ak si už od nedočkavosti trháš vlasy a počítaš sekundy do premiéry prvého dielu, svoje čakanie si môžeš spríjemniť nasledujúcim videom, na ktoré upozornil portál Gizdomo.

Ako si určite postrehol, hneď prvé tóny známej melódie znejú akosi čudne. Sú totižto „zahrané“ na starých PC komponentoch. Autor videa, Paweł Zadrożniak, sa zahral na nočného kráľa a oživil staré HDD disky, disketové mechaniky či tlačiarne. Počítačový orchester, ktorému udelil pomenovanie Floppotron zvládol úvodnú znelku Hier o tróny bravúrne a určite pobaví nie len skalných fanúšikov seriálu, ale aj fanúšikov technológii, ktorí majú tieto staré PC komponenty ešte v živej pamäti.

Zdroj: Gizdomo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú