Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenský Telekom sa rozhodol od začiatku apríla upraviť svoju ponuku dátových balíkov, ktoré budú teraz pre zákazníkov o čosi výhodnejšie. K nižším cenám sa pridáva aj zopár vítaných zmien, ktoré klienti využijú aj počas viazanosti. 

Nové úpravy dátových balíkov v Telekome prinesú zákazníkom nižšie ceny, ktoré sa budú týkať 1 GB a 2 GB balíkov v rámci paušálov ÁNO, informoval Telekom v tlačovej správe. Cenové zvýhodnenie platí pre zákazníkov počas viazanosti, ale aj bez nej. Telekom navyše pridáva možnosť využitia akciovej ceny už aj počas viazanosti. Doteraz mohli byť akcie využité len pri kúpe nového paušálu, po novom to bude možné aj počas trvania zmluvy.

Nižšie ceny a lacný dátový balík

Zlacňovanie 1 GB a 2 GB balíka prinesie výsledné ceny, ktoré budú dostupnejšie pre všetkých. Nová cena za 1 GB balík bude 4 € s viazanosťou (pôvodne 5 €), respektíve 5 € bez viazanosti (predtým 6 €). V prípade 2 GB dátového balíka ostáva cena v rámci viazanosti nezmenená a zákazník tak zaň stále zaplatí 6 €. Zmena sa týka tých, ktorí si tieto dáta aktivujú bez viazanosti a teraz za ne zaplatia 7 €, čo je v porovnaní s predošlým poplatkom rozdiel o 3 €.

telekom
Zobraziť celú galériu (0)
Telekom ti dá neobmedzené dáta na pozeranie filmov, či počúvanie hudby, Telekom

Nenechaj si ujsť
Orange oficiálne získal podporu pre eSIM karty do najnovších iPhonov

Pre všetkých zákazníkov si Telekom pripravil aj malú novinku, dátový balík s objemom 500 MB dát len za 2 € počas viazanosti, respektíve 3 € bez nej. Táto možnosť bude určená pre všetkých, ktorí si prečerpajú predplatené dáta a budú chcieť využiť mobilný internet. Všetky novinky z dielne tohto operátora začnú platiť už v pondelok 1. apríla.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú