Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Bohatá ponuka produktov je charakteristickým znakom čínskej spoločnosti známej pod názvom Xiaomi. Jej portfólio zahŕňa nielen skvelé smartfóny a gadgety, ale aj užitočných pomocníkov do domácností, ktorí si hravo poradia s neporiadkom. Nový vysávač Xiaomi Roborock Xiaowa Lite si teraz môžu záujemcovia predobjednať za cenu, ktorá narobí konkurencii poriadne vrásky na čele.

Keď príde na upratovanie domácnosti, mnohí ľudia len s neochotou vyťahujú zo skrine klasický „hlúpy“ vysávač. Moderné technológie však už dávno zavítali aj do tohto segmentu zariadení a dnes tak máme k dispozícii rôzne modely chytrých vysávačov. Hneď niekoľko modelov nájdeme aj v ponuke čínskeho Xiaomi, ktoré svoj katalóg teraz rozšírilo o nový model Roborock Xiaowa Lite.

Upratovanie zvláda hravo

Tento inteligentný vysávač zvládne automaticky podľa plánu upratať špinu z podlahy bytu či domu. Nečistoty pritom do 640 ml veľkej nádržky vsaje silou 1600 Pa. Pri pohybe po domácnosti nebude narážať do nábytku, a to vďaka prítomnosti 10 senzorov, ktoré monitorujú a riadia jeho pohyb. Táto výbava sa tiež stará o to, aby pri vysávaní tento šikovný domáci pomocník nespadol zo schodov.

Kúpiť vysávač Xiaomi Roborock Xiaowa Lite za 185 € s poštovným
Pri nákupe zvoliť dopravu EU Priority Line

Pre dostatočnú výdrž na upratanie 100 m2 podlahy pridal výrobca tomuto modelu aj slušnú 2600 mAh batériu. S ňou sa pri vyčerpaní energie dokáže vysávač Xiaomi Roborock Xiaowa Lite automaticky pripojiť k dokovacej stanici. Po dobití 30 % energie sa tento pracant sám vráti do práce, aby upratal zvyšné nečistoty. S výkonom 42 W dokáže vsať všetok drobný neporiadok, pričom sa nezľakne ani 2 cm vysokých prekážok.

Modulárny dizajn konštrukcie zasa prináša možnosť jednoduchého rozobratia pre bežnú údržbu. Aby bolo o pohodlie zákazníka postarané, pridalo Xiaomi tomuto kúsku aj možnosť spárovať sa so špeciálnou aplikáciou. Prostredníctvom nej je tak možné ovládať nastavenia a možnosti vysávania aj na diaľku. Používateľ bude navyše o každej udalosti upozornený notifikáciami. Čínsky výrobca týmto kúskom tak opäť prekonáva hranice.

Cenou zákazníka poteší

Tento skvelo vybavený vysávač Roborock Xiaowa Lite ponúka mnoho možností za naozaj málo peňazí. Cena za tohto inteligentného domáceho pomocníka v medzinárodnej verzii sa v predobjednávke pohybuje na úrovni len 185 € aj s poštovným. Pri objednávke je potrebné zvoliť možnosť dopravy HKEU Priority Line, kedy zákazník nebude pri doručení platiť žiadne dodatočné poplatky.

Zobraziť celú galériu (1)
Screenshot/Geekbuying

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú