Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Obzeráš sa po výkonnom notebooku, ktorý nebude mať problém s modernými hrami, zvládne náročné používanie a poskytne skvelé pracovné podmienky? Máme pre teba riešenie. Je ním nabúchaný herný notebook MSI GL62M 7RD.

O 153 € lacnejší ako na Slovensku

Notebooky od MSI si dlhodobo udržiavajú skvelú povesť vďaka svojej kvalite a vďaka svojmu nespornému výkonu. Ak sa teda obzeráš po nejakom hernom notebooku, MSI GL62M 7RD je tou najlepšou voľbou. Bojíš sa však o svoju peňaženku? Teraz tento skvelý notebook kúpiť len za 746 €.

Kúpiť herný notebook MSI GL62M 7RD za 746 €
Zľavový kupón vo FonTech Shope

Na Slovensku ho zoženieš od 899 €, takže v prípade tejto akcie je rozdiel vskutku značný – až 153 €. Dodanie EU Express v hodnote 4,56 € navyše garantuje doručenie bez nutnosti platby DPH.

Excelentný displej a ultimátny výkon

MSI GL62M 7RD ponúka moderný dizajn, ktorého súčasťou je 15,6″ FullHD IPS displej. Ten ponúka výborné pozorovacie uhly na úrovni 170° a NTSC na úrovni 94 % pre čo najvernejšie zobrazenie farieb. V útrobách tepe výkonný štvorjadrový procesor Intel i7-7700HQ siedmej generácie s taktom 2,8 GHz a boostom až na úrovni 3,8 GHz. Tento notebook navyše implementuje technológiu Cooler Boost 4 pre pokročilé chladenie.

Najnovšie hry nebudú žiaden problém

Grafická karta NVIDIA GeForce GTX1050 ponúkne nadpriemerný herný zážitok a navyše umožňuje pripojiť ďalšie dva monitory pre efektívny multitasking vďaka HDMI portu a Mini DisplayPort 1.2 portu. Multitasking ďalej podporí 8 GB operačnej pamäte RAM typu DDR4 na frekvencii 2400 MHz a nesklame ani podpora rozšírenia až do 32 GB kapacity.

O priestor na úložisku nebudeš mať núdzu vďaka harddisku s kapacitou 1 TB, ktorý je doplnený o rýchly 128 GB SSD disk typu M.2. Konektivita ďalej ponúka dva USB 3.0 porty a jeden USB 2.0 port, slot pre SD kartu, 3,5 mm audio jack, RJ45 konektor, Bluetooth a Wi-Fi. Notebook prichádza s predinštalovaným operačným systémom Windows 10.

Kupón aplikuješ v košíku: 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú