Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Softvérová spoločnosť Ness Digital Engineering kúpila slovenskú firmu CassaCloud. Tá je poskytovateľom služieb nad obchodno-technologickou platformou Salesforce.com vo východnej Európe. Ako informuje Ness Digital Engineering, jej nová akvizícia by sa mala spojiť s firmou Sovereign CRM, ktorú získala v roku 2019 a stať sa súčasťou centra excelentnosti Ness pre Salesforce. Ness pritom už na Slovensku pôsobí cez bratislavskú firmu Ness Slovensko a košickú Ness KE.

Podrobnosti transakcie spoločnosť nezverejnila. Ness Digital Technologies si pritom od akvizície slovenskej spoločnosti CassaCloud, ktorá sídli v Košiciach, sľubuje posilnenie dôveryhodnosti pre platformu Salesforce v Severnej Amerike a v Európe. Zamestnanci zo sídla firmy CassaCloud by sa mali presunúť do priestorov spoločnosti Ness v Košiciach, kde jej pobočka patrí medzi najväčšie informačno-technologické spoločnosti.

CassaCloud je spoločnosť sídliaca v Košiciach s kontaktnými centrami v Spojených Štátoch a vysunutou kanceláriou v Bratislave. Zameriava sa na poskytovanie technických a konzultačných služieb v ekosystéme Salesforce.com pre malé, stredné a veľké organizácie v globálnom prostredí. Podľa zverejnených údajov dosahujú ročné tržby spoločnosti niečo vyše jedného milióna eur a zamestnáva necelé dve desiatky ľudí.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú