Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Populárnu fitness aplikáciu pre sledovanie športovej aktivity a zaznamenávanie výsledkov čaká koniec. Endomondo s miliónmi inštalácií na iOS a Android smartfónoch nebude podporované od 31. decembra 2020, používatelia však majú k dispozícii novú alternatívu. Stratia ale  získané úspechy, informuje Android Police.

Endomondo je na trhu s aplikáciami pre smartfóny už niekoľko rokov a patrí medzi popredné tituly pre monitorovanie športových aktivít používateľov, ktorým pomáha pri ich zdravom životnom štýle.

Hoci má aplikácia milióny fanúšikov, čaká ju neodvratný koniec. Endomondo odkúpila pred 5 rokmi spoločnosť Under Armor, ktorá sa však chce primárne sústrediť na ďalšiu svoju fitness aplikáciu – MyFitnessPal.

Zobraziť celú galériu (1)
Freepik (Úprava redakcie)

Používatelia aplikácie Endomondo si tak môžu preniesť svoje dáta do spomínaného titulu, avšak pri tomto procese nebudú môcť presunúť napríklad informácie o osobných tréningoch, výsledkoch a úspechoch. Dáta si môžu presunúť do MyFitnessPal do 31. marca 2021, od nového roka už Endomondo nedostane žiadne aktualizácie, stále však bude na smartfónoch dočasne fungovať.

Po 31. marci 2021 budú z aplikácie odstránené všetky používateľské dáta a nebude použiteľná. V prípade predplatného nebude možné predĺžiť prémiový účet a doterajšie plány používateľov budú platné do konca novembra, informuje Slashgear.

Zdroj: Android Police, Slashgear

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú