Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Filmové adaptácie hier väčšinou končia fiaskom, no nájde sa aj zopár takých, ktoré fanúšikov milo prekvapia. Jedným z tých vydarených počinov môže byť aj film Mortal Kombat, podľa čerstvo zverejneného traileru na to má naozaj skvelo našliapnuté. Na nový trailer upozornil portál IGN.

Všadeprítomné násilie, množstvo krvi a brutálnych scén. Aj takto by sme mohli podľa čerstvo zverejneného traileru popísať filmový Mortal Kombat. Zatiaľ sa zdá, že svojej hernej predlohe nezostane filmová adaptácia nič dlžná a okrem brutálnych scén sa stretneme aj s celým radom známych postáv, nechýba teda Scorpion, Sub-Zero či Jax.

Premiéru medzi fiktívnymi postavami z tohto univerza bude mať Cole Young, mladý bojovník MMA ktorého stvárni herec Lewis Tan. Ako píše The Verge, Cole sa dostane do známeho turnaja Mortal Kombat a na jeho pleciach bude visieť osud celej Zeme.

Do kín a stremovacej služby HBO Max sa film dostane už 16. apríla 2021. Vyzará to tak, že sa skutočne máme na čo tešiť a už na základe traileru zaručene nepôjde o také sklamanie, ako mnohí fanúšikovia tohto žánru očakávali.

Zdroj: IGN, TheVerge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú