Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Druhá séria najúspešnejšieho seriálového projektu od Netflixu sa síce aktuálne nakrúca, odklady kvôli situácii spojenej s COVID-19 si však vyžiadali prvú výraznú daň. Herecký predstaviteľ, ktorý si mal v pokračovaní zahrať Geraltovho priateľa a lovca monštier Eskela, zo svojej role musel odstúpiť.

Ako informuje Deadline, dánsky herec Thue Ersted Rasmussen bol kvôli komplikáciám s nakrúcaním a neustálym odkladom postavený pred ťažké rozhodnutie, výsledkom ktorého bolo odstúpenie od projektu.

View this post on Instagram

😥🙏🐺⚔️ #witchernetflix #eskel #covid_19

A post shared by Thue Rasmussen (@thuerasmussen) on

Severský umelec na Instagrame objasnil svoje dôvody, poďakoval producentom za príležitosť a zaželal svojim bývalým kolegom do budúcnosti všetko dobré. Zároveň v príspevku dodal, že druhá séria bude absolútne úžasná a veľmi sa na ňu teší.

Poznáme už aj meno nového herca, ktorý Rasmussena v role Eskela nahradí. Bude ním 27-ročný švajčiarsky umelec Basil Eidenbenz, ktorý si zahral jednu z vedľajších úloh v britskom historickom seriáli Victoria či špionážnej sérii z Druhej svetovej vojny s názvom X Company.

Pripomeňme, že nakrúcanie Zaklínača bolo prerušené v marci tohto roka po tom, čo herecká posila pripravovanej druhej série, islandský herec Kristofer Hivju, bol pozitívne testovaný na COVID-19.

YouTube/Screenshot

Až na výnimku zmeny hereckého predstaviteľa Eskela prichádzajú z producentského tábora samé dobré správy. Prvé dve epizódy už by mali byť natočené a produkcia aktuálne prebieha bez výraznejších obmedzení.

Ak si zvedavý, aké nové herecké tváre v pokračovaní Zaklínača uvidíš, určite nevynechaj špeciálnu tému, v ktorej sme sa hereckým posilám detailne venovali.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú